Az első komolyabb csomagmennyiségek

fulfillment szolgáltatás, webshop logisztika

Az első komolyabb csomagmennyiségek

Ma reggel 7.00-tól egy fél napra jómagam is beálltam a csomagolóasztal mellé, hogy 6 kollégámmal együtt feldolgozzuk a megnövekedett számú rendelést ügyfeleink webshopjaiból. Ha vállaltuk, hogy nálunk raktározott árujukból a bejövő megrendelések szerint összekészítjük a csomagokat, és átadjuk őket a futárszolgálatnak, hát igyekeztünk állni a szavunkat akkor is, ha nő a csomagok száma. Meg is jegyeztem közben, hogy már olyan jól megy a vonalkód-csipogtatás, hogy elmehetnék akár  pénztárosnak is a Tesco-ba.

Eddigi napi rekordunk 380 csomag volt, de ma 736-ot kellett útjára indítani. Hála kollégáim tettrekészségének és a remekül működő informatikai rendszerünknek, sikerrel vettük ezt a lépcsőfokot is. És megint néhány lépéssel előre kell gondolkodnunk: a héten további berendezések érkeznek, hogy  növeljük csomagoló kapacitásunkat, mivel az eddigi általunk kiszolgált 3 webshop mellé további három fog csatlakozni az elkövetkező hónap folyamán. 

Köszönöm kollégáimnak a helytállást! Bízom benne hogy együttes erővel tovább tudunk növekedni. A párkányi Fullpost cég 2022. június közepén kezdte meg működését, a MUFIS könyvelőiroda IT részlegével együttműködve.

Gyetven Miklós, 2022.08.01.